Het kiezen van het juiste handelsplatform is in de afgelopen jaren steeds complexer geworden.

Bij Biedex Trading is ons doel traders en investeerders te helpen. Een van de manieren waarop we dit doen is door het ontwikkelen en aanbieden van aangepaste handelsoplossingingen die het beste bij uw handelsstrategie en doelstellingen past.

BENT OP ZOEK NAAR TRADINGVENTURE CAPIAL CONSULTING?

Over Ons

Biedex Trading is een investerings consultancy boutique en een introducing broker. Wij bieden een verscheidenheid van onafhankelijke consultancy diensten aan.

Biedex trading is gespecialiseerd in het creëren van aangepaste handelsoplossingen voor retailtraders, institutionele handelaren, vermogensbeheerders en hedge fondsen. Biedex Trading biedt een breed scala aan toevoegende diensten, waaronder markttoegang via de toonaangevende handelsplatforms, Financieel nieuws, trading cursussen,  algoritme trading software, administratieve en operationele ondersteuning en liquiditeit voor hedge fondsen en high volume traders.

Venture Capital

Onze risicokapitaalbeleggingen zijn gericht op bedrijven die een connectie hebben met financieel traden. We hebben het perfecte platform gecreëerd voor bedrijven om snel te groeien en te profiteren van de bestaande infrastructuur en beleggers.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com